10 μνημεία που πρέπει να στηθούν μετά το μνημείο πεσόντων της ΕΡΤ


Πιστεύω ακράδαντα πως το συγκινητικό μνημείο το οποίο εδώ και λίγα 24ωρα κοσμεί το προαύλιο της κυβερνητικής τηλεόρασης πρέπει να είναι μόνο η αρχή. 

Εκτός από τους νεκρούς του αγώνα της περιόδου 2012-2014 της ΕΡΤ (;;;;;;;;;;;) ή τους εγκλωβισμένους στα ασανσέρ της (ακόμα δεν έχω καταλάβει για ποιους είναι το μνημείο) νομίζω πως υπάρχουν κι άλλοι αγωνιστές οι οποίοι αξίζουν το δικό τους μνημείο.

Είναι χρέος, είναι ιερό καθήκον και είναι μια ευκαιρία να ξαναδούμε λάιβ ξεκατίνιασμα με τη Ραχήλ τη Μακρή. Γιατί λαός χωρίς φανταστικούς ήρωες είναι σαν άνθρωπος χωρίς φανταστικούς φίλους.

Μνημείο πεσόντων σε ρέιβ πάρτι

10 μνημεία που πρέπει να στηθούν μετά το μνημείο της ΕΡΤ

Ένα μνημείο για τα πολλά θύματα της σατανικής μουσικής και της ανάγκης για τηλεοπτικές «δημοσιογραφικές» επιτυχίες της δεκαετίας του ’90. Η επιγραφή στο μνημείο θα πρέπει να είναι «Γι’ αυτούς που είδαν κύκλους».

Μνημείο Ελλήνων αστροναυτών

10 μνημεία που πρέπει να στηθούν μετά το μνημείο της ΕΡΤ

Ένα μνημείο για τους πρωτοπόρους της ελληνικής διαστημικής εποχής. Για όλους αυτούς που χάρισαν στην Ελλάδα εκτόπισμα στον τομέα του διαστήματος. Ενα εκτόπισμα που προς στιγμή χάθηκε, αλλά χάρη στον Νικόλα τον Παππακό ανακτήθηκε (φαίνεται σα να κάνω πλάκα αλλά δεν κάνω. Ο υπουργός τουίταρε επί λέξη: «Η χώρα ανακτά το εκτόπισμά της στον τομέα του διαστήματος»). Η επιγραφή θα είναι «Μπρρρ χρτς χρτς χρτς γκρρρρ ζγκν» που δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, αλλά δείχνει την ανωτερότητα της ελληνικής γλώσσας στην οποία μπορεί να γραφτεί μια ολόκληρη φράση χωρίς κανένα φωνήεν.

Μνημείο Ελλήνων θυμάτων του Θατσερισμού

10 μνημεία που πρέπει να στηθούν μετά το μνημείο της ΕΡΤ

Όπως είναι γνωστό, η περίοδος της διακυβέρνησης από τη Μάργκαρετ τη Θάτσερ στοίχισε πολύ στην Ελλάδα. Ο φόρος αίματος μεγάλος και οι νεκροί αμέτρητοι. Εξού και η απέχθεια που έχουν οι Έλληνες στην τρεις φορές πρωθυπουργό της Αγγλίας. Η επιγραφή θα είναι εμπνευσμένη από πρόσφατη διαβεβαίωση του Έλληνα πρωθυπουργού και θα είναι η εξής: «Η Ελλάδα δεν θα γίνει ποτέ Αγγλία της Θάτσερ και η ΑΕΚ ποτέ Μάντσεστερ του Φέργκιουσον».

Mνημείο ανθρώπων που πέθαναν από θανατηφόρες ασθένειες που κόλλησαν όταν έκατσαν σε σύριγγα που είχε τοποθετηθεί επίτηδες σε καρέκλα του σινεμά

10 μνημεία που πρέπει να στηθούν μετά το μνημείο της ΕΡΤ

Ξέρω πως κάποιοι πιστεύετε πως αυτό το μνημείο αναφέρεται σε ένα χαζό αστικό μύθο. Ίσως να είστε οι ίδιοι που δεν πιστεύετε ότι ο αγώνας της Ραχήλ της Μακρή, της Ζωής της Κωνσταντοπούλου και του Θάνου Μικρούτσικου για μια πραγματικά συριζαϊκή ΕΡΤ είχε νεκρούς. Δεν με νοιάζει. Το μνημείο αυτό πρέπει να στηθεί. Και στην επιγραφή του να έχει τη φραση «Η ΓΗ ΗΝΕ ΕΠΗΠΕΔΗ!!!!!!»

Μνημείο θυμάτων 12/12/12

10 μνημεία που πρέπει να στηθούν μετά το μνημείο της ΕΡΤ

Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα μνημείο όλης της ανθρωπότητας που εξαφανίστηκε στις 12 Δεκμβριου του 2012, όταν ένας κομήτης έπεσε στη Γη επαληθεύοντας μια προφητεία της Μάγιας της Μέλισσας. H επιγραφή θα είναι «Σας τα ’λεγε ο Λιακόπουλος αλλά δεν ακούγατε».

Μνημείο θυμάτων αυνανισμού

10 μνημεία που πρέπει να στηθούν μετά το μνημείο της ΕΡΤ

Παρότι επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι ο αυνανισμός κουφαίνει, τυφλώνει και σε κάνει υπουργό, ποτέ δεν έχει στηθεί ένα μνημείο που να τιμά τα θύματα αυτής της μάστιγας. Αυτό είναι κάτι που θα αλλάξει με αυτό το υπέροχο γλυπτό το οποίο θα συνοδεύεται από τη φράση «Αφήστε με να ολοκληρώσω».

Μνημείο σπασμένου αγωνιστικού iphone

10 μνημεία που πρέπει να στηθούν μετά το μνημείο της ΕΡΤ

Μετά την τοποθέτηση του καλαίσθητου κοντέινερ η πλατεία Εξαχρείων είναι σχεδόν τέλεια. Το μόνο που λείπει είναι ένα μνημείο που θα τιμά τις θυσίες των αγωνιστών που την έχουν για ορμητήριο. Που τιμά τα iphone των αγωνιστών που έχουν καταστραφεί στον αγώνα για έναν άλλο κόσμο, που είναι εφικτός σα σύνδεση με καλό σήμα. Η επιγραφή θα γράφει «Είμαστε ρεαλιστές, ζητάμε 4g μέσα σε τούνελ».

Μνημείο ΠΑΣΟΚ

10 μνημεία που πρέπει να στηθούν μετά το μνημείο της ΕΡΤ

Κανένα κόμμα δεν έχει διωχθεί όσο το ΠΑΣΟΚ. Το σύστημα δεν ξέχασε αυτούς που το 1981 έφεραν στην Ελλάδα τον σοσιαλισμό και αργά αλλά σταθερά τους εκδικείται βάζοντας στην πορεία τους θεσμικά εμπόδια, όπως θα έλεγε και ο σύντροφος Πολάκης. Όλοι οι διωχθέντες σύντροφοι, όλο το κίνημα, αξίζει ένα μνημείο, ιδιαίτερα τώρα που ο Πράσινος Ήλιος αντικαθίσταται από τον Πεντακέφαλο Καραφλό. Και τίποτα δεν θα μπορούσε να αποδόσει καλύτερα την ουσία του ΠΑΣΟΚ από τη μορφή του Άκη του Τσοχατζόπουλου. Η επιγραφή θα είναι η ιστορική φράση του Γιαννου Παπαντωνίου «Για τον σοσιαλισμό αγωνιζόμαστε όλοι».

Μνημείο πεσόντων δημοσίου τομέα

10 μνημεία που πρέπει να στηθούν μετά το μνημείο της ΕΡΤ

Μπορεί να μην το ξέρετε, αλλά οι κατασυκοφαντημένοι δημόσιοι υπάλληλοι μετράνε δεκάδες θύματα. Περισσότερα και από την ΕΡΤ! Και τα περισσότερα από αυτά έχουν φύγει από ακατάσχετη αιμοραγία των γεννητικών οργάνων συνεπεία επίμονου ξυσίματος. Κάποιος πρέπει επιτέλους να μιλήσει γι’ αυτούς τους ανώνυμους αγωνιστές που δεν διστάζουν να θυσιαστούν προκειμένου να διατηρηθεί για πάντα το στερεότυπο του δημόσιου υπαλλήλου. Στη βάση του μνημείου θα σκαλιστεί η συνταγή ενός αγαπημένου φαγητού του Κώστα του Καραμανλή.

Μνημείο θυμάτων σεξισμού

10 μνημεία που πρέπει να στηθούν μετά το μνημείο της ΕΡΤ

Όλοι ξέρουμε πως υπάρχουν άντρες που αν δίπλα τους περάσει μια γυναίκα γυρίζουν να την κοιτάξουν. Υπάρχουν άντρες που μπορεί να κοιτάξουν το ντεκολτέ μιας γυναίκας. Υπάρχουν άντρες που μπορεί να εκφράσουν το θαυμασμό τους για το σώμα μιας γυναίκας. Υπάρχουν κάποιοι άλλοι που δεν εκφράζουν τον θαυμασμό τους για τα σώματα όλων των γυναικών. Υπάρχουν κάποιοι άλλοι, ακόμα πιο τερατώδεις, που τολμούν να ασκήσουν κριτική σε γυναίκες και δυστυχώς δεν είναι λίγες οι περιπτωσεις που γυναίκες γίνονται αντικείμενο σάτιρας. Ακόμα και γυναίκες εκλεγμένες στο ελληνικό κοινοβούλιο. 

Όλα αυτα τα θύματα του σεξισμού πρεπει να τιμηθούν με ένα μνημείο αντάξιο του καθημερινού τους δράματος. 

Η επιγραφή του μνημείου θα λέει: «Όλοι οι άντρες είναι γουρούνια».


…ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ
athensvoice.gr
Όνομα

ΑΔΩΝΙΣ,1043,ΑΝ.ΕΛΛΗΝΕΣ,1502,ΑΡΘΡΑ-ΓΝΩΜΗΣ,9047,ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ,334,ΒΡΕΤΑΝΙΑ,432,ΓΑΛΛΙΑ,209,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,1539,ΔΗΜΟΣΙΟ,2591,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,397,ΔΙΑΠΛΟΚΗ,1329,ΔΙΕΘΝΗ,581,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,723,ΕΛΛΗΝΙΚΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,10037,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,24780,ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ-ΕΝΩΣΗ,4318,ΗΠΑ,871,ΙΣΡΑΗΛ,198,ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ,70,ΚΙΝΑ,198,ΚΚΕ,147,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,3710,ΚΥΠΡΟΣ,779,ΛΑΙΚΗ-ΕΝΟΤΗΤΑ,21,ΛΕΒΕΝΤΗΣ,36,Μ.Μ.Ε.,1459,ΝΕΑ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,3527,ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,1333,ΠΑΣΟΚ,2707,ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ,26,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,19055,ΠΟΤΑΜΙ,103,ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ,1070,ΡΩΣΙΑ,722,ΣΑΜΑΡΑΣ,357,ΣΚΑΝΔΑΛΑ,1260,ΣΥΡΙΖΑ,12604,ΤΖΗΜΕΡΟΣ,23,ΤΟΥΡΚΙΑ,948,ΧΙΟΥΜΟΡ,6372,ΧΡΥΣΗ-ΑΥΓΗ,944,HOT,13474,
ltr
item
politika-gr: 10 μνημεία που πρέπει να στηθούν μετά το μνημείο πεσόντων της ΕΡΤ
10 μνημεία που πρέπει να στηθούν μετά το μνημείο πεσόντων της ΕΡΤ
http://www.athensvoice.gr/sites/default/files/styles/article_final_page/public/field/news/images/362323-749878.jpg
politika-gr
https://politika-gr.blogspot.com/2017/07/10.html
https://politika-gr.blogspot.com/
https://politika-gr.blogspot.com/
https://politika-gr.blogspot.com/2017/07/10.html
false
8823671051559442697
UTF-8
ΦΟΡΤΩΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΡΘΡΑ Όλα τα άρθρα Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ Αρχική ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Όλα τα άρθρα ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Δεν βρέθηκαν άρθρα σχετικά με την αναζήτησή σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ. Δευτ. Τρ. Τετ. Πεμ. Παρ. Σαβ. Ιανουαρίου Φεβροαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαϊου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν. Φεβ. Μαρ. Απρ. Μαϊου Ιουν. Ιουλ. Αυγ. Σεπτ. Οκτ. Νοεμ. Δεκ. just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy