ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 12 κλήσεις και 20 λεπτά συνομιλίας Καμμένου-Γιαννουσάκη

Τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ αποκαλύπτουν σήµερα ότι ο Πάνος Καμμένος αντίθετα µε τους µέχρι σήµερα ισχυρισµούς της κυβέρνησης και του υπουργού ∆ικ...


Τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ αποκαλύπτουν σήµερα ότι ο Πάνος Καμμένος αντίθετα µε τους µέχρι σήµερα ισχυρισµούς της κυβέρνησης και του υπουργού ∆ικαιοσύνης κ. Στ. Κοντονή ότι...
ο υπουργός Εθνικής Αµυνας έκανε «ό,τι θα έκανε κάθε πολίτης» συνοµίλησε συνολικά µε 12 κλήσεις µε τον ισοβίτη Γιαννουσάκη, όπως προκύπτει από τις αναλυτικές καταστάσεις της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας που φέρνουµε στο φως σήµερα.

Ο κ. Καµµένος µίλησε µε τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη για σχεδόν 20 λεπτά στις 17, τις 18 και τις 23 Ιανουαρίου 2017.

Οι αποκαλύψεις αυτές καταρρίπτουν τους ισχυρισµούς του υπουργού Αµυνας ότι απλώς είπε στον Γιαννουσάκη να καταθέσει και να πει την αλήθεια και εγείρουν πολύ σοβαρά ερωτήµατα για παρεµβάσεις στο έργο της ∆ικαιοσύνης και για προσπάθεια να στηθεί µια δικαστική σκευωρία.

Στις 17 Ιανουαρίου 2017, ο Πάνος Καµµένος µίλησε τηλεφωνικά τρεις φορές µε τον καταδικασµένο σε ισόβια για την υπόθεση του «Noor1» Μάκη Γιαννουσάκη και άλλη µία φορά την επόµενη ηµέρα, στις 18 Ιανουαρίου, καλώντας ο ίδιος ο υπουργός από το προσωπικό του κινητό, όπως αποκάλυψε στην ιστοσελίδα του το περιοδικό «Unfollow» και όπως επιβεβαίωσε µιλώντας στη Βουλή ο ίδιος ο υπουργός ∆ικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής.

Από όσα ακούγεται να λέει ο Γιαννουσάκης στον διάλογό του µε τον αξιωµατικό του Λιµενικού Παναγιώτη Χριστοφορίδη, αλλά και από τη συνέντευξη που έδωσε ο ίδιος στην ιστοσελίδα του «Unfollow», την Τετάρτη 21 Ιουνίου, προκύπτει ότι ο υπουργός Εθνικής Αµυνας κανόνισε ώστε η εισαγγελέας Πειραιά Ειρήνη Τζίβα να επισκεφθεί τον κρατούµενο, καταδικασµένο σε ισόβια, τον οποίο ενηµέρωσε ο ίδιος, παίρνοντάς τον τηλέφωνο, ότι θα γίνει η επίσκεψη της κ. Τζίβα και τον οποίο προσπάθησε να πείσει να δώσει κατάθεση, παρότι ο Γιαννουσάκης, κατά δήλωσή του, είχε κάνει σαφές ότι δεν είχε σκοπό να δώσει µια κατάθεση η οποία θα ενοχοποιούσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την υπόθεση του «Noor-1».

Οµως, δεν µιλάµε απλώς για ένα τηλεφώνηµα στο οποίο ο υπουργός ενηµέρωσε για την επικείµενη επίσκεψη της κ. Τζίβα και παρακάλεσε τον έγκλειστο Γιαννουσάκη να πει την αλήθεια.

Ηδη γνωρίζουµε ότι υπήρξαν τέσσερα τηλεφωνήµατα του Πάνου Καµµένου προς τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη, τρία στις 17 Ιανουαρίου και ένα στις 18 Ιανουαρίου.

Σήµερα τα «Π» αποκαλύπτουν ότι, µε βάση την κατάσταση των εξερχόµενων κλήσεων από το κινητό που χρησιµοποιούσε ο Γιαννουσάκης, προκύπτει ότι εκείνες τις ηµέρες ο καταδικασµένος έγκλειστος στις φυλακές επιχειρηµατίας πήρε ο ίδιος αυτή την φορά από το κινητό του τηλέφωνο τον Πάνο Καµµένο οκτώ φορές, έξι στις 17 Ιανουαρίου, άλλη µία την εποµένη, στις 18, και µία στις 23 του ίδιου µήνα.

Κοινώς, εκείνο το διήµερο Πάνος Καµµένος και Μάκης Γιαννουσάκης µίλησαν 11 φορές συν µία, άγνωστη έως τώρα, σχεδόν 5 ηµέρες µετά, και συγκεκριµένα στις 23 του µηνός, και για συνολικό χρόνο σχεδόν 20 λεπτά.

Το ερώτηµα που προκύπτει είναι:

Γιατί έπρεπε Καµµένος και Γιαννουσάκης να µιλήσουν 20 λεπτά στο τηλέφωνο εκείνες τις τρεις µέρες;

Αυτό όχι µόνο φανερώνει οικειότητα ανάµεσα στους δύο συνοµιλητές (πώς αλλιώς θα δικαιολογηθεί η τόσο συχνή επικοινωνία ανάµεσα στον Καµµένο και τον ισοβίτη;), αλλά και εκ των πραγµάτων καταρρίπτει τους ισχυρισµούς του Π. Καµµένου ότι απλώς τον πήρε για να τον ενθαρρύνει να καταθέσει και να πει την αλήθεια.

Δύσκολα µπορούµε να φανταστούµε ότι ένας υπουργός συνοµιλεί για σχεδόν 20 λεπτά µε έναν ισοβίτη και το µόνο που του λέει είναι:

«Πες την αλήθεια» και «∆ώσε τα αντίγραφα κίνησης λογαριασµών».

Τόσο επίµονες και επαναλαµβανόµενες συνοµιλίες παραπέµπουν είτε σε προσπάθεια µεθόδευσης είτε σε συστηµατική άσκηση πίεσης προκειµένου ο συνοµιλητής όχι απλώς να δώσει στοιχεία στην ανακρίτρια Τζίβα, αλλά και να δώσει τη «σωστή» κατάθεση, εν προκειµένω αυτή που θα ταίριαζε µε την όποια προκατασκευασµένη απόφαση είχαν αποφασίσει να βγάλουν. 

Ιδίως όταν µιλάµε για µια συζήτηση στην οποία από τη µια είναι ένας κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης και από την άλλη ένας ισοβίτης, που προφανώς και αναζητά εναγωνίως έναν τρόπο να ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής του και να τύχει ευνοϊκότερης µεταχείρισης στο Εφετείο. 

Το πρώτο ερώτηµα που αβίαστα προκύπτει έχει να κάνει µε το πλήθος των τηλεφωνικών συνοµιλιών που όπως αποκαλύπτουν σήµερα τα «Π» δεν είναι µία ή δύο, ούτε καν τέσσερις, αλλά 12 εισερχόµενες και εξερχόµενες κλήσεις µε διάρκεια συνολικά 20 λεπτά. 

Εάν σε αυτές προστεθούν και τα γραπτά µηνύµατα, τα ερωτήµατα πολλαπλασιάζονται.

Το βασικότερο όµως είναι ότι καταρρίπτεται η θεωρία που προσπάθησε να αναπτύξει η κυβέρνηση, αλλά και ο ίδιος ο Πάνος Καµµένος -προφανώς από βιασύνη και πανικό θεωρώντας ότι τα στοιχεία θα σταµατήσουν να έρχονται στο φωςότι δήθεν ζητήθηκε µέσω του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου να υπάρξει µεσολάβηση Καµµένου για να καταθέσει τα στοιχεία ο Γιαννουσάκης, παρέχοντάς του προστασία (κάτι που επίσης καταρρίπτεται στις επόµενες σελίδες) και ότι ο υπουργός κ. Καµµένος ενηµέρωσε τον αρµόδιο υπουργό ∆ικαιοσύνης και την εισαγγελέα. 

Ο κ. Καµµένος έχει υποχρέωση να αποκαλύψει ο ίδιος το περιεχόµενο των συνοµιλιών, προκειµένου να µάθει η κοινή γνώµη όλη την αλήθεια, προτού και αυτά τα ηχητικά ντοκουµέντα βγουν στον αέρα και θα πρέπει να απαντήσει στο γιατί ψεύδεται όταν αναφέρει ότι του ζητήθηκε απλή µεσολάβηση από τον κ. Τριανταφυλλόπουλο.

Αυτό που επίσης πρέπει να απαντηθεί είναι το γιατί την ηµέρα (συγκεκριµένα τις βραδινές ώρες της 17ης Ιανουαρίου του 2017) που πήγε η κυρία Τζίβα στις Φυλακές Αυλώνα, η οποία όπως είπε ο κ. Κοντονής «εστάλη» (άγνωστο από ποιον) χωρίς άδεια εκτός της γεωγραφικής της αρµοδιότητας, ο κ. Καµένος µιλά συνολικά 9 φορές µε τον καταδικασµένο Γιαννουσάκη. 

Ενα επίσης κρίσιµο θέµα είναι γιατί µίλησαν την εποµένη, δηλαδή στις 18 Ιανουαρίου, δύο φορές, και ενώ ο κ. Γιαννουσάκης αρνήθηκε να δώσει την κατάθεση που του υπέδειξε ο λιµενικός Χριστοφορίδης προκειµένου να ενοχοποιηθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά και τι ειπώθηκε στο τηλεφώνηµα στις 23 του ίδιου µήνα, έξι ολόκληρες ηµέρες µετά το αρχικό τηλεφώνηµα; 

Πώς είναι δυνατόν επί συνολικά 20 λεπτά οι δύο άνδρες να συνοµιλούν; 

Γιατί η «απλή µεσολάβηση» έγινε εµµονή µε 12 συνολικά κλήσεις και τι ακριβώς ζήτησε ο κ. Καµένος από τον Γιαννουσάκη, ο οποίος ως γνωστόν συνηθίζει να καταγράφει τα πάντα;


Η συνέχεια ΕΔΩ
Όνομα

ΑΔΩΝΙΣ,1043,ΑΝ.ΕΛΛΗΝΕΣ,1502,ΑΡΘΡΑ-ΓΝΩΜΗΣ,9047,ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ,334,ΒΡΕΤΑΝΙΑ,432,ΓΑΛΛΙΑ,209,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,1539,ΔΗΜΟΣΙΟ,2591,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,397,ΔΙΑΠΛΟΚΗ,1329,ΔΙΕΘΝΗ,581,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,723,ΕΛΛΗΝΙΚΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,10037,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,24780,ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ-ΕΝΩΣΗ,4318,ΗΠΑ,871,ΙΣΡΑΗΛ,198,ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ,70,ΚΙΝΑ,198,ΚΚΕ,147,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,3710,ΚΥΠΡΟΣ,779,ΛΑΙΚΗ-ΕΝΟΤΗΤΑ,21,ΛΕΒΕΝΤΗΣ,36,Μ.Μ.Ε.,1459,ΝΕΑ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,3527,ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,1333,ΠΑΣΟΚ,2707,ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ,26,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,19055,ΠΟΤΑΜΙ,103,ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ,1070,ΡΩΣΙΑ,722,ΣΑΜΑΡΑΣ,357,ΣΚΑΝΔΑΛΑ,1260,ΣΥΡΙΖΑ,12604,ΤΖΗΜΕΡΟΣ,23,ΤΟΥΡΚΙΑ,948,ΧΙΟΥΜΟΡ,6372,ΧΡΥΣΗ-ΑΥΓΗ,944,HOT,13474,
ltr
item
politika-gr: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 12 κλήσεις και 20 λεπτά συνομιλίας Καμμένου-Γιαννουσάκη
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 12 κλήσεις και 20 λεπτά συνομιλίας Καμμένου-Γιαννουσάκη
https://1.bp.blogspot.com/-dYpxaRMSM3g/WU6KrjjOHGI/AAAAAAAGUlo/Q7f_XpHyFWEhW2fS2NGFdqrLB5laHChHACLcBGAs/s640/Screenshot_1.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-dYpxaRMSM3g/WU6KrjjOHGI/AAAAAAAGUlo/Q7f_XpHyFWEhW2fS2NGFdqrLB5laHChHACLcBGAs/s72-c/Screenshot_1.jpg
politika-gr
https://politika-gr.blogspot.com/2017/06/12-20.html
https://politika-gr.blogspot.com/
https://politika-gr.blogspot.com/
https://politika-gr.blogspot.com/2017/06/12-20.html
false
8823671051559442697
UTF-8
ΦΟΡΤΩΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΡΘΡΑ Όλα τα άρθρα Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ Αρχική ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Όλα τα άρθρα ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Δεν βρέθηκαν άρθρα σχετικά με την αναζήτησή σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ. Δευτ. Τρ. Τετ. Πεμ. Παρ. Σαβ. Ιανουαρίου Φεβροαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαϊου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν. Φεβ. Μαρ. Απρ. Μαϊου Ιουν. Ιουλ. Αυγ. Σεπτ. Οκτ. Νοεμ. Δεκ. just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy